[social media adverteren]

Laat je Bedrijf Zichtbaar Zijn bij je Doelgroep

Wil je volledig profiteren van alles wat social media marketing te bieden heeft? Bekijk hoe wij kunnen helpen…

Informeer naar onze marketingdiensten voor Social Media

Bekijk of wij als marketingbureau voor Social Media geschikt zijn voor jouw bedrijf of project.

of klik hier om een email te sturen

Laat Je Bedrijf Groeien Met Social Media Marketing

In plaats van te proberen “overal te zijn”, zijn we gespecialiseerd in het helpen domineren van een select aantal sociale mediakanalen met uw marketing en advertenties. In de Google See, Think, Do, Care strategie zie je dat adverteren op Social Media vooral in de “See” en “Think” fase heel belangrijk zijn.

Facebook Marketing & Adverteren

instagram MARKETING & ADVERTEREN

LINKEDIN MARKETING & ADVERTEREN
YOUTUBE MARKETING & ADVERTEREN

facebook

Marketing & Adverteren

Facebook is een van de beste social media platforms om uw doelgroep te bereiken. Met bijna 2,41 miljoen maandelijkse actieve gebruikers is Facebook ’s werelds grootste platform voor social media met de meest uiteenlopende doelgroepen.

Bovendien beschikt facebook ook over een van de meest geavanceerde online advertentieplatforms die beschikbaar zijn. Facebook is zowel voor B2C als B2B zeer krachtig.

ONZE FACEBOOK MARKETINGDIENSTEN …

9

Advertentie strategie

9

Advertentie content

9

Advertentie management

instagram

Marketing & Adverteren

Met het sociale mediaplatform van Instagram kun je het verhaal van je merk vertellen met unieke en boeiende visuele inhoud. In tegenstelling tot andere sociale mediaplatforms is Instagram gericht op visuals, zowel afbeeldingen als video. Het maakt gebruik van het advertentieplatform van Facebook voor doelgroepen en heeft veel voordelen als het gaat om organische betrokkenheid.

ONZE INSTAGRAM MARKETINGDIENSTEN …

9

Advertentie strategie

9

Advertentie content

9

Advertentie management

linkedin

Marketing & Adverteren
LinkedIn is het social netwerk platform voor zakelijke professionals. Met naar schatting 610 miljoen gebruikers is het een van de meest populaire sociale netwerken in termen van actieve gebruikers. De website is beschikbaar in meer dan 200 landen en richt zich op zakelijke relaties en industriële contacten voor bedrijven en werkende professionals. Linkedin is bij uitstek geschikt om lead te genereren in gesegmenteerde doelgroepen.
ONZE LINKEDIN MARKETINGDIENSTEN …
9

Advertentie strategie

9

Advertentie content

9

Advertentie management

YouTube

Marketing & Adverteren

Met wereldwijd meer dan twee miljard gebruikers bereikt het videoplatform van YouTube meer consumenten dan welke televisiekanalen dan ook. Meer dan 74% van de gebruikers kijkt wekelijks naar merkkanalen en ze bekijken meerdere video’s van voor tot achter. Dit, samen met zijn goedkope advertentieplatform, maakt YouTube een van de krachtigste sociale mediakanalen.

ONZE YOUTUBE MARKETINGDIENSTEN …

9

Advertentie strategie

9

Advertentie management

Waarom Je Bedrijf Actief en Betrokken moet zijn op Social Media

%

Na het volgen van een merk of bedrijf op social media, meldt 87% dat ze hun website of app bezoeken en 78% van de consumenten meldt contact te hebben gezocht.

%

Wanneer consumenten een merk of bedrijf op sociale media volgen, zegt 77% dat ze eerder van dat merk zullen kopen dan een ander.

%

71% van de consumenten die op social media met een merk bezig zijn geweest, zal het merk waarschijnlijk aanbevelen bij vrienden en familie.

%

59% van de personen met social media-accounts vindt dat social media de klantenservice voor hen sneller, beter en gemakkelijker hebben gemaakt.

%

Slechts 1 tot 2% van de bezoekers van de website converteert naar een lead of aankoop bij het eerste bezoek. Met retargeting-advertenties bereik je verloren bezoekers om te converteren.

%

Social media is de grootste inspiratiebron voor consumenten aankopen, waarbij 37% van de consumenten aankoop-inspiratie vindt via social media.

Social media is geen magie. Het werkt alleen als je strategie werkt. Bedrijven en merken die inconsistent, te opdringerig of te ‘off-message’ zijn, kunnen negatieve resultaten genereren. Als je een winnende strategie met consistente uitvoering wilt, let’s Talk

Onze Hoofddoelstellingen met Social Media Marketing

Je bedrijf moet niet social zijn, alleen om social te zijn. Zoals met alle marketinginspanningen, is het doel om meer klanten te vinden en te converteren.

9

Merk bewustzijn

Social media marketing is een van de snelste en goedkoopste manieren om heel veel nieuwe mensen kennis te laten maken met je bedrijf en merk.
9

Merkentrouw

Mensen doen zaken met mensen, niet met merken. Social media marketing geeft je de mogelijkheid om een ​​persoonlijke relatie op te bouwen.
9

Websiteverkeer

Social media marketing moet niet alleen mensen betrekken op sociale media, het moet mensen terugbrengen naar je website waar het gemakkelijk is om ze te converteren.

9

Consistente zichtbaarheid

Het kan 21-30 dagen en 7-8 ‘contact momenten’ duren om een ​​nieuwe bezoeker in een koper/klant te veranderen. Social media helpt je om tijdens deze belangrijke periode top-of-mind te blijven.

9

Lead generatie

Social media marketing gaat niet alleen over het verkrijgen van volgers en likes, het gaat erom dat uw doelgroep bereikt wordt en duidelijke interesse toont.
9

Sales

Als je marketing via sociale media geen euro’s oplevert, is er iets mis. Een goede marketingstrategie voor sociale media moet een gezonde ROI hebben.

Wil je iets Leren over Social Media Adverteren? Bekijk onze Blogs.

Veel Gestelde Vragen over Social Media Adverteren?

Als je vraag over social media marketing hier niet wordt beantwoord, neem dan contact met ons op.

Wat zijn de kosten van adverteren op Social Media?

De kosten voor het adverteren op Social media heb je zelf in de hand. Je kunt kiezen voor een dagbudget, of een budget voor een vastgestelde periode. Op Facebook & Instagram kan je al voor een paar cent per klik adverteren. Op Linkedin kost een klik minimaal 2 euro. Als je op Youtube wilt adverteren dan betaal je niets, zolang je video niet langer dan 30 seconden is bekeken.

Waarom adverteren op Social Media?

Social media biedt bedrijven veel voordelen, omdat ze hierdoor hun klanten kunnen bereiken en de aandacht van meer mensen/potentiële klanten kunnen trekken. Uit de meest recente cijfers blijkt dat Social Media bedrijven in staat stelt om zichtbaarheid, verkeer en marktinzichten te verkrijgen.

Wat is Social Advertising?

Social advertising, ook wel social media targeting genoemd, is een term die worden gebruikt om vormen van online advertising te beschrijven die zich richten op socialenetwerkdiensten. Met targeting op sociale media worden advertenties verspreid onder gebruikers op basis van informatie verzameld uit doelgroepprofielen.

Moet mijn bedrijf niet op ALLE sociale media-platformen staan?

Waarschijnlijk niet. Extreem grote merken met de middelen om consistent en effectief op alle platforms te verschijnen, zullen inderdaad overal aanwezig willen zijn. De meeste kleine en middelgrote bedrijven beschikken niet over voldoende middelen en kunnen zich beter richten op een select aantal platformen.

Kunnen jullie me meer volgers bezorgen?

Ja, we helpen bedrijven en merken hun aanhang te laten groeien op social media. We doen dit echter organisch (de enige juiste manier) in plaats van spamachtige, geautomatiseerde systemen te gebruiken die we veel zien. Uw profielen onjuist laten groeien, zal uw betrokkenheid doen dalen. Hoewel de cijfers er op het eerste gezicht misschien goed uitzien, zullen de resultaten verschrikkelijk zijn en uiteindelijk uw bedrijf schaden.

Wat is het verschil tussen bericht promoten en adverteren op facebook?

Een bericht promoten is geen advertentie! Facebook advertenties worden gemaakt via de optie “advertentiebeheer” binnen facebook. Een gepromoot bericht kan je optimaliseren voor Likes, opmerkingen, deelacties of algehele bekendheid. Een advertentie kan je optimaliseren voor veel meer doelen zoals conversies, videoweergaven en zelfs winkelbezoeken. Door beter te kunnen aansturen op deze doelen zal het resultaat dat je wilt bereiken ook veel beter zijn.

Hoe meet ik het resultaat van mijn advertenties op Social Media?

We doen er alles aan om de nodige analysesystemen op te zetten om de effectiviteit van uw marketing via sociale media te volgen. We kiezen ook specifieke en belangrijke gegevenspunten om bij te houden in plaats van ons te concentreren op “ijdelheidstatistieken” zoals “klikken” of “likes”. Wat we wel doen is maandelijks aan u rapporteren zodat u altijd toegang hebt tot uw gegevens en een duidelijke inzicht in wat er gebeurt.

Welke Social Media gebruiken voor bedrijven?

Welk Social media kanaal je zou moeten inzetten is moeilijk in te schatten. Wij zijn gespecialiseerd in Facebook, Instagram, Linkedin en YouTube. Dit zijn de belangrijkste social media platformen met de meeste voordelen en kansen voor de meeste bedrijven waarmee we samenwerken.

[adverteren op social media]

social media adverteren uitbesteden? Laten we samenwerking!